Morgenstond heeft goud in de mond
Door: Peter de Vries
Blijf op de hoogte en volg Peter en Dieni
14 September 2017 | Verenigde Staten, Pocatello
15 September 2017 - 09:07
Kitty:
WOW!!!!! Wat een prachtige (puzzels) natuur foto's. Zulke schitterende totaalplaatjes zijn een zeker een lust voor het oog. Laat de klik-klak momenten maar genoeg voorbij komen, wij genieten er hier thuis enorm van. -
16 September 2017 - 16:51
Ria Bart:
Oh wat hebben jullie al veel moois gezien!
Geweldige foto's hoor!
Groetjes, Ria en Jan. -
16 September 2017 - 19:06
Greta:
Het is zaterdagavond we zijn zomaar eens thuis. Kaarsjes aan, verwarming weer een standje hoger, lekker in de slappe broek. De golfwedstrijd die vandaag voor ons stond gepland is in het water gevallen.
Gisteravond (vrijdag) een berengezellige avond gehad bij Hoenderdaell. AZ wist het hoofd bovenwater te houden bij Sparta door met 2-0 te winnen. Morgen ben ik bij Soli de hele dag onderdak. We hebben repetitie met componist Philips Spark, die speciaal uit Londen is overgekomen, om zijn werk te dirigeren. Spannend!!
Wat de verhalen van jullie betreft ben ik ook weer bij. Geweldig.!!!
Mooie voortzetting van de reis en geniet ervan! -
16 September 2017 - 19:56
Mieke:
Sluit me bij bovenstaande aan; mooie verhalen en prachtige foto's!!! Vandaag de kaarten voor de zuurkool ontvangen, en eerlijk gezegd ben ik even kwijt wanneer jullie weer op Hollandse bodem zijn (afdeling opwekkende berichten.... ) .. dus of ik die van jullie nu wel of niet ga ophalen... xxx