Colter Bay RV Park
Door: Peter de Vries
Blijf op de hoogte en volg Peter en Dieni
12 September 2017 | Verenigde Staten, Teton Village
NB. Er zijn nog vijf foto`s geplaatst bij het verhaal `Niet nog meer bisons`
14 September 2017 - 08:36
Dineke:
Prachtige verhalen,mooie foto's!.genieten jullie! -
14 September 2017 - 12:50
Greta:
Weer wat berichten achterop geraakt ben ik er nu even lekker voor gaan zitten. Buiten moet je ook niet zijn maar dat hadden jullie inmiddels al begrepen. Woensdag Hoenderdaell gesloten vanwege de westerstorm. Maar goed ook want daar is het nodige aan bomen omgewaaid. We hopen dat het restaurant weer vrij is van water want daar hebben we vrijdagavond een personeelsfeestje. Zaterdag een golftoernooi, dat zal wel watergolf worden. Op dit moment staat de golfbaan blank en is gesloten. De komende dagen komt er nog meer narigheid uit de lucht dus we wachten af.
Jullie hebben tenminste een heerlijke temperatuur en vermaken je prima als ik dat zo lees. Zit jullie hoofdje nog niet vol met alle indrukken? Als ik dit tik liggen jullie nog lekker te slapen.
Ik wens jullie weer een mooie nieuwe dag en tot plotseling. Liefs!!!!! -
14 September 2017 - 21:10
Ria Bart:
Wat zien jullie veel zeg. Prachtige foto's. Mooi weer.
Hier was de 1e herfststorm. Op de helderseweg was een boom omgewaaid en op een waterleiding,die daardoor gesprongen was. Water liep binnen bij Weel caravans, en bij
Pinkstergemeente. Uit voorzorg zijn 9 bomen langs de helderseweg gekapt.
Nu veel plezier nog.
Groetjes, Ria en Jan.