Eindelijk met z`n zessen
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Peter en Dieni
30 Oktober 2014 | Nederland, Amsterdam
Kwart over vier gaat bij ons de wekker. Een paar kilometer verderop wordt ook voorzichtig de slaap uit de ogen gewreven. Vervolgens het normale ritueel; wassen, plassen, kopje thee…
Om vijf uur wordt er op het raam getikt. Geen tijd meer om tanden te poetsen. Buiten is het rustig weer. Niet zo druilerig en miezerig als gisteren. Mogge allemaal en ook nog allemaal de groeten van Ton en Arie. Wat heeft AZ gisteren gedaan??? Erik heeft ook geen idee. Els kijkt haar ogen uit hoeveel verkeer zich al over de A9 verplaatst. De Nederlandse economie komt langzaam op gang. Formaliteiten op Schiphol lopen gesmeerd. `Wij hebben gisteren van jullie verloren` bijt de marechaussee ons toe bij de paspoort controle. Volgens de man uit Veenendaal heeft AZ met 5-0 gezegevierd over GVVV. Eerst maar eens koffie en een groepsfoto, het bewijs dat we eindelijk met z`n zessen op weg zijn. Rond 7.30 moeten we op weg richting gate D53. De tijd wordt gedood met kleine en grote boodschapjes en onze eerste belevenissen worden het worldwideweb ingeslingerd
30 Oktober 2014 - 07:47
Klaas En Suze:
Heel veel plezier met z'n 6en!
Groetjes -
30 Oktober 2014 - 07:59
Ina Hoogeboom:
Allemaal heel veel plezier en genieten van elkaar en alles wat daar te zien en te beleven is.
Groeten van Ina. -
30 Oktober 2014 - 08:52
Greta:
Ga lekker de zon tegemoet en ga lekker genieten dan komt de lach vanzelf op jullie gezicht. Maar het was ook nog wel erg vroeg! Heel veel plezier!
Groetjes -
30 Oktober 2014 - 09:28
Karin En Ilona:
Lieve allemaal, wij wensen jullie een hele fijne vakantie toe!
Liefs -
30 Oktober 2014 - 09:46
Thomas En Kitty:
Lieve vakantiegenieters, we gaan jullie verhalen weer lekker lezen (zijn we ook een beetje op vakantie).
Geniet weer allemaal van jullie nieuwe bestemming, de zon en elkaar.
Groetjes van ons -
30 Oktober 2014 - 11:54