2 September is een lange dag
Blijf op de hoogte en volg Peter en Dieni
03 September 2012 | Verenigde Staten, San Francisco
Het Mark Twain Hotel is op tien minuten loopafstand. We nemen intrek in onze kamer, pakken de koffers uit en nemen een douche. Om de vermoeidheid voor te zijn gaan we direct de straat weer op om de geest en het lijf aan de gang te houden. Via Union Square, waar we door Maarten op de foto worden gezet, belanden we in China Town. Klassieke gevels zijn gemengd met heuse wolkenkrabbers die hun topfloors sky-high in de wolkenloze staalblauwe lucht priemen. Maar ondanks die blauwe lucht kun je in de schaduw er best wel een vessie bij an.
03 September 2012 - 08:32
Irene:
Zo, jullie zijn er! En nu tijd om te genieten en de toerist uit te hangen! -
03 September 2012 - 09:09
Patrick, Renée, Pleun En Ties:
Lekker dat het allemaal zo voorspoedig gaat! Veel Plezier!
X van ons -
03 September 2012 - 10:28
Peter L:
zo te zien vermaken jullie je best. nog een advies : stap niet in een metro waar niemand in zit. hahaha -
03 September 2012 - 10:54
Mieke:
Heerlijk om te lezen dat jullie ook in de USA fijn de toerist kunnen uithangen. beginnende in het vliegtuig.. :)
Slaap lekker nog! liefs -
03 September 2012 - 14:01
Thomas En Kitty:
Mooi dat de vlucht zo voorspoedig is verlopen.let wel op dat de hamburger jullie niet teveel verleidt anders hebben jullie op de terugreis nog een dubbele zitplek nodig :-)
Have fun, groetjes van ons