Op doorreis in Aswan
Door: PND
Blijf op de hoogte en volg Peter en Dieni
05 November 2010 | Egypte, Aswan
leuk om jullie reacties te lezen. Erik gefeliciteerd met je verjaardag!
Over een half uur worden we opgehaald voor de trein naar Cairo.
We zijn benieuwd wanneer we weer online kunnen.
GROETEN EN LIEFS VAN DIENI EN PETER
05 November 2010 - 12:26
Thomas:
Nog steeds wachtend op mijn scriptie afspraak alweer een volgend berichtje. Ga zo nog een half uurtje door en mijn wachtpauze is perfect opgevuld ;-p Have fun!! En Erik, ook van mij felicitaties! -
05 November 2010 - 12:34
Jacqueline:
het kost even wat tijd maar dan heb je wel een mooi verhaal gelezen. Zeker geen saaie trip op wat shit na dan (dat maakt het toch weer even spannend)Herinner me toch een verhaal van een band wisselen in de woestijn??:)) Erik:ook namens ons gefeliciteerd!groetjes iedereen, tot het volgende verslag! -
05 November 2010 - 13:13
Suze En Klaas:
Met veel genoegen lezen we jullie verhalen. Prachtig. Geniet maar want hier is de herfst echt begonnen: regen en veel bladeren op de weg.
groeten -
05 November 2010 - 20:30
Erik En Els:
Namens de jarige, bedankt voor de felicitaties. Dit even terzijde, wel gezellig om zo te babbelen met elkaar. Maar wát een reis maken jullie, kunnen jullie het nog allemaal opslaan? (in de bovenkamer bedoel ik dan)
Het moet wel geweldig zijn, jammer Peter dat de imodium nodig was, maar we begrijpen dat je weer volop geniet en dat de broek schoon blijft. Veel plezier en tot de volgende keer. -
06 November 2010 - 08:55
Caty:
Mogge,was dat ff boffen kreeg ik zomaar 5x heel entousiast jullie verslag van Nassermeer.De treinreis en ondertussen de shit overleefd hoop ik.Nou, Dinie je staat er verguld bij met DE sleutel van het heiligdom,past wel mooi bij je deur thuis.En Peter lekker waterpijp gerookt? Ondertussen hebben jullie vast al de vele schatten en grafkisten van Toetachamon gezien,al duizeld het in je hoofd al die info, het is en blijft prachtig.Nou geniet er nog maar van en tot horens.Toedeloe groetjes Caty -
06 November 2010 - 15:32
Kitty:
Er is vanuit hier maar 1 opmerking!!!!!!!! Wat wordt ik verschrikkelijk jaloers jullie te zien lopen in een niemendalletje en een zonovergoten landschap, geniet er nog maar lekker even lekker van! Groetjes uit Broek -
07 November 2010 - 09:24
Ina:
Hallo vakantiegangers, ik/we geniet/en van jullie verhalen en foto's. Nog een paar dagen en dan........
goeie reis naar huis maar weer dan.
Groetjes Ina en Gabriel -
07 November 2010 - 09:43
Pleun:
Hallo opa en oma!
Pappa en mamma lezen mij jullie verhalen voor terwijl ik lekker met mijn theeserviesje speel. Het klinkt allemaal heel mooi! Veel plezier nog de komende dagen. Dikke kus van Pleun